(foto) Premieră în SUA: Noul Chrysler Voyager – un monovolum Pacifica mai accesibil

Denumirea Voyager a dispărut din gama Chrysler încă în îndepărtatul deja 2007, iar Grand Voyager a fost retrasă în 2016 imediat după ce a fost lansat noul monovolum Chrysler Pacifica. Cu toate acestea, experţii de la marketing au găsit din nou cum să aplice denumirea veche şi legendară.

Noul Chrysler Voyager va apărea în gama americană a mărcii către anul 2020. Doar că automobilul nu e chiar nou şi este deja cunoscut de către conducătorii auto de peste ocean.

Foto: autoblog.md

De acum încolo Voyager se va numit modelul Chrysler Pacifica în cele mai simple nivele de echipare! Există trei la număr: L și LX pentru cumpărătorii privați și LXi cu tapițerie din dermatină pentru scaune dedicată garajelor corporative.

Astfel de modele Pacifica şi înainte se deosebeau de versiunile mai scumpe printr-o bară de protecţie frontală diferită (cu o inserţie neagră pe toată lăţimea), decor cromat minimalist și un design modest al jantelor, astfel încât schimbarea denumirii i-a adus în mare parte doar inscripţii diferite, dacă este să spunem lucrurilor pe nume. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub