Î.M. „Piața Centrală”, din nou, fără conducere: Viorel Braga, numit în funcție acum patru zile, a demisionat

Omul de afaceri Viorel Braga, numit la data de 24 iunie, șef al Î.M. „Piața Centrală”, a depus cererea de demisie. Cel puțin despre aceasta a anunțat primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, pe pagina sa de Facebook.

Foto: UNIMEDIA

„Deși a început în forță, având echipă și un plan bine pus la punct, din motive de sănătate a trebuit să se retragă. Îmi pare rău și-i doresc foarte multă sănătate!”, a scris Codreanu.

Potrivit primarului interimar al capitalei, de astăzi, noul director interimar la Piața Centrală va fi Iurie Vasilenco.

R. Codreanu / Sursa:fb

Amintim că Braga a fost numit șef, după ce săptămâna trecută, primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a demis conducerea pieței din cauza acuzațiilor de corupție din partea comercianților și agenților economici care activează pe teritoriul pieței, față de administrația întreprinderii.

Deși administrația Î.M. „Piața Centrală" în luna aprilie a fost schimbată, în adresa Primăriei Chișinău vin în continuare informații privind perceperea ilegală a taxelor, neeliberarea bonurilor fiscale sau aplicarea de presiuni asupra agenților economici care activează de mai mulți în perimetrul pieței.


Pub