Ford anunţă reforme în Europa: Închide şase uzine şi pregăteşte mai multe modele electrificate

Ford lansează un nou model de afaceri și o linie proaspătă de modele, ca parte a celei mai mari reforme din istoria afacerii sale în Europa.

Compania intenţionează pe această cale să-şi îmbunătăţească în mod semnificativ rezultatele sale financiare în Europa în acest an, deschizând calea către profitabilitatea durabilă și obiectivul său pe termen lung de a înregistra o marjă EBIT (profitul înainte de plata dobânzilor și impozitului) de 6%.

Foto: autoblog.md

Noul model european de operare și organizarea care rezultă din aceasta este valabilă din 1 iulie curent. Trei noi grupuri de afaceri cu vehicule utilitare comerciale (CV), vehicule pentru pasageri (PV) și cele de import sunt stabilite pentru a facilita luarea de decizii rapide centrate pe nevoile clienților. Fiecare are o organizație de management dedicată, inclusiv lideri responsabili pentru comercializarea, fabricarea și dezvoltarea de produse.

Grupul de vehicule utilitare comerciale va fi condus de managerul general Hans Schep și se bazează pe centrul de excelență al companiei din Dunton, Marea Britanie, care este consolidat prin îmbunătățiri ale facilității și investiții pentru a îmbunătăți competențele tehnice. Ford intenționează să-și dezvolte poziția de lider în acest segment în Europa și să-şi dubleze profitul în următorii cinci ani pe baza realizării în Europa a vehiculelor comerciale. Această creștere va fi susținută de alianța sa strategică cu Volkswagen, societatea mixtă Ford Otosan din Turcia și cea Ford Sollers din Federaţia Rusă. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub