(video) Unul dintre eroii investigației „Cerșetori fără mască” și-a mutat activitatea la București

Serghei Romanenco, unul dintre eroii investigației „Cerșetori fără mască”, publicată de ZdG la sfârșitul lunii aprilie curent, și-a mutat „activitatea” la București. Mai mulți cititori au trimis imagini cu Romanenco cerșind în zona centrală a capitalei României, scrie Ziarul de Gardă.

După ce ZdG a dezvăluit șiretlicurile la care apelează unii cerșetori, o parte dintre aceștia au dispărut de pe străzile Chișinăului, locul lor fiind luat de alții, care la fel se dau bolnavi pentru a face bani. Alții însă, cum este cazul lui Serghei Romanenco, originar din satul Talmaza (raionul Ștefan Vodă), a continuat să practice cerșetoria, de această dată la București.

Primele imagini video cu Serghei Romanenco cerșind în capitala României au fost trimise pe adresa de email a redacției pe 9 mai, la două săptămâni de la publicarea investigației video „Cerșetori fără mască”.

„Am urmărit reportajul cu cerșetorii prefăcuți, mi-a plăcut și, având o memorie vizuală bună, l-am identificat pe băiatul cu televizor de 10 mii de lei în Piața Unirii, București”, a scris expeditorul imaginilor.

Pe parcursul lunilor mai-iunie am primit și alte mesaje în care eram anunțați că unul dintre eroii investigației noastre și-a schimbat „locul de muncă”.

Citește continuarea pe Ziarul de Gardă.


Pub