Dodon: Plahotniuc și Șor, favorizați
Politic 28 iunie 2019, 15:38 | 3271

Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor se bucurau de privilegii nemaipomenite - mergeau cu mașina direct până la trapa avionului, fără niciun fel de control. Dezvăluirile au fost făcute de către Igor Dodon, la un post de televiziune. Potrivit acestuia, Plahotniuc și Șor ar avea câte 2-3 pașapoarte, eliberate de întreprinderea ”Registru”, iar numele false sunt cunoscute autorităților.

Potrivit lui Dodon, acum se fac investigațiile necesare și autoritățile vor acționa în consecință.

Anterior, despre unda verde, de care se bucurau Plahotniuc și Șor, a vorbit fostul director al MoldATSA, Sorin Stati. Acesta a prezentat copia unei instrucțiuni cu privire la procedura de acces în zona de securitate de la Aeroportul Chișinău.

Purtătorul de cuvânt al Partidului Șor, Alina Șargu, nu ne-a răspuns la telefon, pentru a comenta situația. Nu a fost de găsit nici purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari. În schimb, ne-a răspuns reprezentantul Aeroportului Chișinău, Olga Botnari, care nu crede că acuzațiile lui Dodon și Stati sunt corecte. Amintim că Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor au părăsit Republica Moldova pe 14 iunie, dar numele lor nu figurează în bazele de date ale Poliției de frontieră. 

Opinia ta contează. Comentează!