(foto) Premieră: Ediţia limitată Bentley Continental GT Convertible Number 1 Edition by Mulliner

Bentley a creat un nou model unic, de ediţie limitată, care aduce un omagiu legendarei maşini No. 1 Bentley Blower din 1929.

Noul Continental GT Convertible Number 1 Edition by Mulliner este o interpretare modernă a unei mașini de curse cu adevărat iconice şi se remarcă atât prin nişte insigne placate cu aur de 18 carate, cât şi printr-un fragment al unui piston al motorului maşinii originale (inclus în elementul rotativ de pe bord) care a participat la cursa de 24 de ore de la Le Mans şi ulterior a fost restaurată.

Bazat pe modelul Bentley Continental GT Convertible, Number 1 Edition este limitat la doar 100 de exemplare speciale. Toate vor fi asamblate manual în Anglia în timpul anului centenar Bentley (aniversarea a 100 de ani de la fondarea Bentley va fi marcată la 10 iulie 2019).

Ediția Number 1 prezintă o serie de caracteristici bespoke care încapsulează spiritul unei ere de aur în motorsport. Disponibil fie în nuanţa Dragon Red II sau Beluga pentru caroserie, cu un un acoperiş rabatabil în culoarea Claret sau Beluga, ediţia limitată mai este dotată cu Centenary Pack (include insigne centenare în partea posterioară şi pe centrul jantelor, iluminare de salut specială, insigne centenare pe volan şi levierul cutiei de viteze, dar şi pe cheie), Bentley Black Line Specification şi Carbon Body Kit centenar Pack, alături de o cifră “1” pictată pe grila de radiator.

Sub capotă are un motor twin-turbo W12 TSI de 6.0 litri, care este cuplat la o transmisie automată cu opt trepte şi dublu ambreiaj. Jantele MDS măsoară 22 de inci şi au o finisare în nuanţă Cricket Ball sau Gloss Black.

În interior, schema de culori este compusă din nuanţele Cricket Ball sau Beluga. Pe lângă inserţiile din lemn vopsite în Grand Black, sunt scoase în evidenţă la fel nişte elemente placate cu aur, dar şi un volan/levier al cutiei de viteze acoperite cu Alcantara. Pasagerii mai sunt întâmpinaţi de nişte praguri extrem de speciale şi realizate cu o atenţie extremă la detalii.

Noua ediție Number 1 oferă clienților oportunitatea exclusivă și rară de a deține un vehicul care întruchipează adevăratul spirit al istoriei de curse a mărcii Bentley. Maşina este şi ultima din trilogia Bentley Centenary, după Mulsanne W.O. Edition şi Continental GT Number 9 Edition. Costul la sigur nu îi este mai mic de 250.000 de euro.

Vezi şi: (foto) Maşină de colecţie: Bentley Continental GT Convertible Bavaria Edition by Mulliner

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/