(foto/video) Noul Range Rover P400e, primul plug-in hybrid al mărcii, deja în Moldova

Primul plug-in hybrid al mărcii Land Rover a ajuns în sfârşit şi în ţara noastră. Clienţii interesaţi de un SUV puternic, dar şi în acelaşi timp prietenos cu mediul înconjurător, îşi pot comanda o astfel de maşină care poate rula doar pe bază de energie electrică până la 51 de kilometri!

Foto: autoblog.md

Versiunea electrificată se numeşte P400e şi este disponibil atât pentru modelul Range Rover Vogue, cât şi pentru Range Rover Sport. Amintim că acesta este primul model plug-in hybrid din istoria mărcii, iar în scurt timp în gama companiei, cu o astfel de unitate de propulsie (dar cu caracteristici diferite) apar şi alte maşini precum Range Rover Evoque sau Range Rover Discovery Sport.

În cazul acestor SUV-uri mari, aflaţi că sub capotă au un sistem avansat de propulsie, compus dintr-un motor Ingenium cu un volum de 2.0 litri şi cu patru cilindri (300 CP) cu unul electric care produce 116 CP. Puterea totală se ridică la 404 CP şi 640 Nm de cuplu. Cutia de viteze este automată ZF cu opt trepte. Află mai multe detalii, inclusiv despre consum şi preţuri, pe AutoBlog.MD


Pub