Ivan Diacov îl amenință pe Harunjen: Nu mă fă să recurg la acțiuni neplăcute pentru mine, dar necesare pentru triumful dreptății, să scriu eu un denunț oficial asupra ta!

Ivan Diacov a mai venit cu un mesaj dur în adresa procurorului general al Republicii Moldova, Eduard Harunjen. Fostul procuror-șef al municipiului Chișinău l-a amenințat pe Harunjen cu un denunț oficial asupra sa.

Foto: UNIMEDIA
Ivan Diacov / Sursa:FB

Menționăm că acum câteva zile, Diacov a povestit unele detalii „pipărate” despre activitatea lui Harunjen pe vrema când acesta acitva în secția anchetă de la Procuratura Generală.

UNIMEDIA amintește că Organizațiile civice FreeMoldova și OccupyGuguță au creat o petiție on-line prin care cer demisia procurorului general, Eduard Harunjen, pentru că „a demonstrat în activitatea sa că nu se supune adevărului și justiției, ci intereselor de partid”.

Întrebat de jurnaliști cum comentează această petiție, Harunjen a spus: „Nu comentez pentru că nu le pot comenta. Eu am și foarte multe mesaje pozitive de la diferite persoane care mă încurajează. Dacă mi se va cere demisia, o voi aprecia-o”.

Precizăm că la data de 14 iunie, Maia Sandu a cerut demisia procurorului General, Eduard Harunjen, după investigația RISE, în care se vorbește despre cum 52 de persoane au fost interceptate.


Pub