(video) Primul Ford Mustang Bullitt de nouă generaţie a fost livrat în România

Acum câteva ore, într-o atmosferă destinsă la Academia Titi Aur, un distribuitor Ford în România a livrat primul Mustang Bullitt, ediţie specială ce sărbătoreşte cea de-a 50-a aniversare a faimosului film omonim în care Bullitt a apărut prima dată.

Livrarea a fost una surpriză, organizată împreună cu membrii Clubului Ford Mustang Romania, din care face parte şi noul proprietar.

Foto: autoblog.md

Amintim că noua ediţie specială Ford Mustang Bullitt poate fi achiziţionată în întreaga Europă după ce a fost prezentată în 2018 la Salonul Auto de la Geneva şi vine cu un motor V8 natural aspirat de 5.0 litri sub capotă, care este uşor mai slab decât cel montat pe varianta americană a maşinii – 464 CP și 529 Nm. Poate face 0-100 de km/h în 4.5 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 262 km/h.

Agregatul este îmbunătățit cu ajutorul sistemului Open Air Induction, prin apariția unui nou colector de admisie, prin supape de 87 de milimetri de tip fluture și printr-un modul de calibrare a motorului preluate de la versiunea Mustang Shelby GT350. Află mai multe şi vezi cum arată exemplarul adus în România, pe AutoBlog.MD


Pub