Crima de la Soroca: Tânărul care a ucis două persoane, mamă și fiică, condamnat la detenție pe viață

Crima dublă de la Soroca. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, care a omorât cu bestialitate două persoane, mamă și fiică cu vârstele de 42 și, respectiv 15 ani, a fost condamnat astăzi, 27 iunie, la detenție pe viață. De asemenea, inculpatul va achita 800 000 de lei cu titlu de prejudiciu moral în folosul succesorului părților vătămate.

Foto: UNIMEDIA

Aminitim că grozăvia avut loc în luna iulie 2018 într-o pădure dintre satele Pârlița și Dumbrăveni. Femeia și fiica acesteia, originare din satul Bădiceni, au vrut să meargă într-un sat din vecinătate, iar pentru asta au luat o mașină de ocazie. La mijloc de drum, între suspect și femeie s-a iscat un conflict.

Conflictul s-a încins atât de tare, încât minora de 15 ani a fost nevoită să sară din mașină. La fel a făcut și mama acesteia. Individul a oprit mașina și s-a pornit să le caute. Acesta a găsit-o pe femeie în pădure, unde bătut-o până a lăsat-o fără cunoștință. La scurt timp a găsit-o și pe minoră, cu care a procedat la fel.

Pentru a ascunde urmele, bănuitul a dat foc cadavrelor. Pe 1 august, cadavrul mamei a fost găsit de către un trecător, iar, ulterior, după 3 zile a fost găsit și corpul neînsuflețit al fetei.


Pub