(foto) Alertă Auto Inspect: I-a întors kilometrajul în speranţa de a-i găsi mai repede un nou proprietar

Serviciul Auto Inspect, proiectul partener al AutoBlog.MD, continuă să dezvăluie cazuri despre maşini cu parcurs modificat şi să atragă atenţia asupra lor pentru ca, cât mai multă lume posibilă să nu cadă într-o plasă.

De această dată “protagonist” este un crossover Toyota RAV4 produs în anul 2005. Ce nu este în regulă cu el?

FOTO: facebook.com/autoinspectofficial

Potrivit informaţiilor, cu ceva timp în urmă, acest exemplar se vindea cu peste 460.000 de kilometri la bord, însă în scurt timp anunţul original a fost dezactivat. De ce oare? Pentru ca, chiar recent, să apară un altul cu aceeaşi maşină, dar în care se indică un parcurs de puţin peste 250.000 de km!

Încă o dată ne convingem de faptul că în Republica Moldova, acest plai unde mașinile întineresc cu mare ușurință, se obişnuieşte să se întoarcă din greu cifrele pe odometre. Dar în acest caz motivul este unul deosebit de clar – de a găsi mai uşor un nou potenţial proprietar.

Vezi şi: (foto) Alertă Auto Inspect: O KIA cu parcurs întors se vinde acum „ca nouă” în Chişinău

Vezi şi: (foto) Alertă Auto Inspect: Renault Megane cu minus 100000 de km la bord

Vezi şi: (video) Fără kilometraj întors și accidente, l-aţi cumpăra?! Cum arată un E-class cu peste 300000 km la bord

Aveți mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/