(video) Farsă marca Arnold Schwarzenegger. Cum a încercat să-i convingă pe oameni să renunţe la electromobile

Actorul american Arnold Schwarzenegger s-a deghizat într-un comerciant auto şi a încercat să convingă potenţialii clienţi ai unui showroom că mașinile cu motoare cu ardere internă sunt mai bune decât cele electrice, însă “farsa” nu a mers cu toţi.

Potrivit scenariului, personajul Howard Kleiner urăște mașinile ecologice și încă încearcă să-i facă pe oameni să aleagă unele tradiţionale. Cum? Prin fapte, dar şi prin vorbe ciudate (şi amuzante)!

De exemplu, managerul “nebun” i-a propus unui cuplu să savureze mirosul gazelor de eşapament ale unui Hummer, altui bărbat i-a propus autocolante gratuite cu inscripţia “Eu susțin monopolul companiilor petroliere” sau “Carpooling pentru cei slabi” dacă alege o maşină pe benzină, iar în altă situaţie chiar şi-a permis să spună că uneori, o trecere pe la o staţie de alimentare poate fi un lucru mai plăcut decât sexul.

https://www.youtube.com/watch?v=rXodSqMpuUQ

Filmuleţul face parte dintr-o campanie numită Kicking Gas. Videoclipul a fost comandat de Veloz, o organizație non-profit care promovează mobilitatea electrică.

Amintim că actorul american este un promotor activ al maşinilor cu propulsie pur electrică. Printre maşinile din garajul său se numără un G-Class electric, un Hummer electric, iar recent şi-a vândut Bugatti-ul Veyron.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/