(foto) Noul Opel Corsa se prezintă în mai multe detalii. Are şi un preţ de start

A șasea generație Opel Corsa intră rapid pe banda de rulare. La doar câteva zile după prezentarea versiunii electrice, Opel anunță acum modelul cu motoare clasice – mai eficiente, mai avansate și mai dinamice ca niciodată.

La început, autovehiculul de dimensiuni mici cu cinci uși, va fi vândut în variantele de echipare cu motoarele extrem de economice, diesel și pe benzină, care dezvoltă o putere între 75 şi 130 CP.

Foto: autoblog.md

Obiectivul portofoliului de motorizări noi, al celei de-a șasea generații a modelului Corsa este să ofere clienților un echilibru ideal între eficiență și conducerea incitantă. Comparativ cu unitățile motopropulsoare curente, noile motoare asigură reducerea semnificativă a consumului de carburant și a emisiilor, în condițiile generării unei puteri similare.

Îmbunătățirile încep direct de la versiunea de bază cu 75 CP şi volum de 1.2 litri (benzinar natural aspirat), cu un consum de carburant mixt de 6.1-5.3 l/100km (măsurat în ciclu WLTP), dar şi un nivel de emisii 136-119 g/km CO2. Aceasta reprezintă o îmbunătățire substanțială în comparație cu modelul curent cu motor de 1.2 litri cu 70 CP (consum mixt NEDC de 5.9-5.6 l/100km și 134-128 g/km CO2). Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub