(video) BMW schimbă data limită a lansării a 25 de modele electrificate

Anunţuri importante făcute de constructorul auto bavarez în cadrul evenimentului #NEXTGen care se desfăşoară în aceste zile la BMW Welt din Munchen. Încărcat complet în timp ce accelerează pe Future Highway 2025 (Autostrada Viitorului), BMW Group îşi ajustează frecvenţa de extindere a programului său de mobilitate electrică.

Compania va avea un total de 25 de modele electrificate – anunţate anterior pentru 2025 – mai devreme cu doi ani, în 2023!

Foto: autoblog.md

Datorită arhitecturilor flexibile de automobile pentru trenuri de rulare electrice, plug-in hybrid şi cu motor termic, compania poate să reacţioneze rapid la schimbarea condiţiilor. Peste jumătate dintre aceste 25 de modele vor fi integral electrice.

„Trecem într-o treaptă superioară în transformarea către mobilitate durabilă, compania noastră fiind astfel pregătită pentru viitor: de-a lungul ultimilor doi ani, am luat în mod constant numeroase decizii pe care acum le aducem pe şosele. În 2021, ne vom dubla vânzările de automobile electrificate în comparaţie cu 2019. Vom oferi 25 de automobile electrificate încă din 2023 – doi ani mai devreme decât am prognozat iniţial. Ne aşteptăm să vedem o curbă abruptă de creştere spre 2025: vânzările de automobile electrificate ar trebui să crească în medie cu 30% în fiecare an”, a declarat Harald Krüger, preşedinte al Consiliului de Administraţie al BMW AG, la München. Continuarea pe AutoBlog.MD


Pub