(foto) Noile BMW 8 Seria Gran Coupe, Seria 3 Touring şi X1 facelift pot fi comandate din uzină cu M Performance Parts

Noile BMW Seria 8 Gran Coupe, Seria 3 Touring şi X1 facelift sunt trei noi membri care completează familia de modele a mărcii. Diferite la prima vedere, acestea însă împărtășesc aspectul sportiv, elegant și dinamica de conducere remarcabilă, care sunt tipice maşinilor BMW.

Pentru a le face mai atractive, odată comandate din uzină, şi pentru acestea este disponibilă o gamă extinsă de componente M Performance, dar şi de accesorii originale, care au fost create şi au menirea de a pune accentul pe preferințele individuale ale proprietarului.

Foto: autoblog.md

Lista de dotări adiţionale pentru noul BMW Seria 8 Gran Coupe cuprinde o grilă de radiator cu rame din fibră de carbon expusă la vedere şi inserţii din carbon pe grila inferioară, dar şi pe prizele de aer laterale frontale; corpuri ale oglinzilor retrovizoare laterale din fibră de carbon lucioasă.

De asemenea include jante M Performance din aliaj uşor de 20 de inci în două design-uri: forjate Multi-Spoke 732 M într-o combinaţie de culori exclusivă Night Gold sau forjate 763 M, dar optimizate din punct de vedere a greutăţii şi vopsite în nuanţă Frozen Gold, cu inscripţii M Performance pe flanşe şi acoperite cu un set de anvelope sport. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub