Cristina Aramă: Suntem alături de Moldovan National Youth Orchestra de 3 ani în călătoria lor muzicală din țară

În cadrul La La Play Voices, se ascultă fiecare voce deoarece ele merită ascultate. La fel, se face și în cazul partenerilor proiectului, și rând pe rând, vom asculta vocile fiecărui partener.

Foto: Cristina Aramă/captură video

Astăzi, prezentăm partenerul Kaufland Moldova, vocea căruia este reprezentată de către Cristina Aramă, PR Manager Kaufland Moldova. În cadrul parteneriatului nostru de 3 ani facem lucruri frumoase prin implicare și multă dedicație, lucruri simțite și evenimente precum Pop Simfonic și Muzica Desenelor Animate.

„Suntem alături de Moldovan National Youth Orchestra de 3 ani în călătoria lor muzicala din țară. La La Play Voices este un proiect în care implicarea face diferența ori pentru noi acesta este îndemnul sub care se desfășoară toate campaniile noastre de responsabilitate socială.

Este extraordinar de îmbucurător pentru noi să știm că putem susține peste 100 de copii talentați din toată țara să aibă parte de o experiență unică”, a menționat Cristina Aramă.

Proiectul de incluziune socială a copiilor și tinerilor prin muzică, La La Play Voices, este un proiect la care Moldovan National Youth Orchestra ține foarte mult și din toată inima dorește să ajute acești omuleți mici cu inimi mari.

UNIMEDIA este partenerul media.


Pub