Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Proiecte de decizii pentru ședința CMC din 04 iulie 2019

   4235

1. Cu privire la atribuirea mandatelor de consilier în Consiliul municipal Chișinău. 

2. Cu privire la încorporarea recruților din municipiul Chișinău în serviciul militar în termen, serviciul militar cu termen redus sau în serviciul civil (de alternativă) în aprilie-iulie 2019. 

3. Pentru aprobarea raportului privind executarea bugetului municipal Chișinău pe anul 2018. 

4. Cu privire la modificarea bugetului municipal Chișinău pe anul 2019. 

5. Cu privire la aprobarea Regulamentului, organigramei și structurii Direcției generale finanțe. 

6. Cu privire la darea în folosință prin contract de comodat a unor încăperi din str. Alexei Mateevici, 42/str. Mihai Eminescu nr. 1 B (etajul 1, subsol) Direcției cultură a Primăriei municipiului Chișinău (amplasarea muzeului „Grigore Vieru”) 

7. Cu privire la organizarea întremării și odihnei elevilor în vara anului 2019.

8. Cu privire la reorganizarea Liceului Teroretic „Kiril și Metodii” în complexul educațional Liceul-grădiniță „Kiril și Metodii”. 

9. Cu privire la transmiterea în gestiune economică a Direcției educație, tineret și sport sectorul Râșcani a imobilului grădiniței de copii nr. 28 din str. Magda Isanos, 16.  

10. Despre abrogarea deciziei Consiliului municipal Chișinău nr. 7/31 din 23.10.2018 „Cu privire la aprobarea Regulamentului cu privire la modul de acordare a tichetelor de masă unor categorii de angajați din domeniul protecției sociale și culturii. 

11. Cu privire la acceptarea inițiativei pentru procurarea bunului imobil situat pe Calea Ieșilor, municipiul Chișinău

12. Cu privire la asigurarea funcționării Gimnaziului internat nr. 3 din municipiul Chișinău

13. Cu privire la reamplasarea obiectivului preconizat în str. N. Dimo, 7/3. 

14. Despre aprobarea, în redacție nouă, a Regulamentului privind bugetul civil în municipiul Chișinău

15. Cu privire la delegarea de împuterniciri

16. Cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare, organigramei-tip, efectivului-limită al statelor de personal și structurii preturilor de sector

17. Despre operarea de modificări în Contractul de Finanțare FIN 81.429 Serapis N2011 0448 semnat între Primăria municipiului Chișinău și Banca Europeană de Investiții la 21.09.2012 și în decizia nr. 3/5 din 02.04.2013

18. Despre operarea unor modificări în decizia nr. 9/55 din 18.12.2013 „Cu privire la delegarea unor împuterniciri primarului general al municipiului Chișinău"

19. Cu privire la aprobarea structurii și componenței comisiilor administrative de pe lângă preturile de sector. 

20. Cu privire la desemnarea membrilor Comisiei pentru soluționarea întâmpinărilor expropriaților la propunerile de expropriere pentru lucrările de interes național de construcție a conductei de transport gaze naturale pe direcția Ungheni-Chișinău.  

21. Cu privire la stabilirea Procedurii de elaborare a proiectelor de decizie

22. Cu privire la aprobarea intenției de aderare a Municipiului Chișinău la Convenția Primarilor privind Clima și Energia.  

23. Cu privire la dizolvarea, prin lichidare, a Instituliei Publice „Teatrul municipal de Marionete"

24. Cu privire la operarea unor modificări și completări în Statutul Întreprinderii municipale „Piața Centrală".

25. Cu privire la aprobarea Programului municipal de susținere a tinerilor antreprenori

26. Cu privire la aprobarea în redacție nouă a Regulamentului, organigramei și statelor de personal ale Centrului Municipal de Plasament și Reabilitare a Copiilor de Vârstă Fragedă.  

27. Cu privire la aprobarea Regulamentului, organigramei și structurii Direcției generale urbanism și amenajare a teritoriului a Consiliului municipal Chișinău

28. Despre delimitarea unui teren proprietate publică a statului din str. Cucorilor, 49A (gestionar: Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova (Inspectoratul General pentru Situații de Urgență)

30. Cu privire la aprobarea însemnelor heraldice ale municipiului Chișinău și a Regulamentului de utilizare a acestora

31. Cu privire la operarea unor modificări în decizia CMC nr. 6/18 din 25.10.2012 „Cu privire la transmiterea în proprietate privată a unor apartamente din contul stingerii datoriei la plata pentru arenda funciară".

32. Cu privire la oprerea de modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 6/30-10 din 02.10.2014 "Cu privire la reperfectarea relațiilor funciare de arendă a lotului de pământ din str. Carierei, 5 cu Uniunea conducătorilor auto din Republica Moldova, dl Igor Neznaico și dna Irina Lejniova

33.  Despre operarea unor modificări în decizia CMC nr. 7/41 din 23.10.2018 "Cu privire la transmiterea unor mijloace fixe din gestiunea Î.M. "Asociația de gospodărire a spațiilor verzi" către Consiliul local al or. Vadul lui Vodă. 

34. Cu privire la repartizarea profitului net obținut în anul 2018 de către Întreprinderea municipală Regia "Autosalubritate".  

35. Cu privire la casarea creanțelor nerecuperabile ale Întreprinderii Municipale Regia „Autosalubritate”

36. Cu privire la reorganizarea, prin fuziune (absorbție), a Întreprinderii Municipale „Regia Transport Electric" (entitatea absorbantă) și Întreprinderii Municipale „Parcul Urban de Autobuze" (entitate absorbită). 

37. Cu privire la recepționarea și transmiterea relațiilor electrice exterioare cu punctul de transformare ale obiectivului "Rețelele inginerești exterioare la Complexul locative pentru angajații din sfera bugetară, familii tinere și a unui complex de garaje din str. Ghioceilor, mun. Chișinău".   

38. Cu privire la operarea de modificări la decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 7/30 din 23 octombrie 2018 și decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 9/29 din 16 ianuarie 2019. 

39. Cu privire la formarea Scuarului în memoria președintelui polonez Lech Kaczynski pe șos. Hâncești. 

40.   Cu privire la amplasarea unui teren de sport. 

41.   Cu privire la aprobarea Regulamentului, organigramei și a efectivului limită al statutului de personal ale Direcției cultură a Consiliului municipal Chișinău.

42.   Despre substituirea anexei nr. 1 la Regulamentul Comisiei municipale privind restituirea valorii bunurilor prin achitarea de compensații persoanelor supuse represiunilor politice, precum și achitarea compensațiilor în cazul decesului ca urmare a represiunilor politice, aprobat prin decizia nr. 13/6 din 27 decembrie 2007. 

43.   Cu privire la achiziționarea containerelor cu volum de 1.1 m.

44.   Cu privire la aprobarea procesului verbal de casare a mijlocului fix  al Întreprinderii Municipale „Autosalubritate". 

45.   Cu privire la eficientizarea sistemului de gestionare integrala a deșeurilor municipale prin colectare separată, transportare, valorificare și eliminare finală a deșeurilor. 

46.   Cu privire la aprobarea Regulamentului privind întreținerea animalelor de companie cu și fără stăpân în municipiul Chișinău și a Regulamentului privind capturarea, transportarea, evidența și îngrijirea câinilor și a pisicilor fără supraveghere și fără stăpân din municipiul Chișinău.

47. Cu privire la excluderea costului de bilanț a apartamentelor privatizate din evidența contabilă a Autorităților administrației publice locale și a Direcției generale locativ-comunală și amenajare. 

48. Cu privire la transmiterea la balanță Direcției educație, tineret și sport sectorul Buiucani a valorii contabile în urma investițiilor capitale în imobilul din str. Ștefan Neaga, 19, de Î.S. CRIS "Registru" (succesor Agenția Servicii Publice). 

49. Cu privire la transmiterea în administrare a unor încăperi nelocative (bazine de înot), din str. Independenței, 28, lit. A (parter). 

50. Cu privire la aprobarea actelor de inventariere a bunurilor imobile aflate în proprietatea Consiliului municipal Chișinău și a societăților pe acțiuni în care Consiliul municipal Chișinău deține cote-părți, la situația datei de 01.01.2017. 

51. Cu privire la prelungirea relațiilor contractuale de locațiune cu reamplasarea din încăperile situate pe str. Trandafirilor, 13/3 lit. A (demisol) în încăperile din bd. Traian, 23/1 lit. A secția 6 nivelul 1P și în încăperile din str. Kiev, 2 lit. A (demisol, etajul 1) Asociației Obștești "Liga Veteranilor Războiului din Afganistan".

52. Despre operarea unor modificări în decizia Primăria municipiului Chișinău nr. 14/4-7 din 03.04.2003 „Cu privire la darea în arendă a unor încăperi din bd. Dacia, 37/1 lit. A (subsol, parter, etaj tehnic) Societății invalizilor din municipiul Chișinău". 

55. Cu privire la autorizarea comercializării automobilului VAZ 21102. 

56. Cu privire la inițierea procedurii de reorganizare prin transformare a Î.M. "Binefăcătorul" în Instituția Publică "Institutul de Cercetare și Inovare în Economia Locală". 

57. Cu privire la reorganizarea, prin fuziune (absorbție) a Întreprinderii Municipale "Piața Centrală" (entitate absorbantă) și a Întreprinderilor Municipale de alimentație publică "Adolescența" și "DIETA - VITAS" (entități absorbite). 

58. Cu privire la reorganizarea și aprobarea Statutelor întreprinderilor de alimentație publică din municipiul Chișinău. 

59. Cu privire la edificarea  bustului „VESPASIAN ERBICEANU" pe adresa str. Teilor, 4.

60. Cu privire la delimitarea unor terenuri proprietate municipală în domeniul privat în cartierul locativ str. Bucovinei/Calea Orheiului. 

61. Cu privire la expunerea la licitație funciara prin vânzare - cumpărare a unui lot de pământ din str. Vitalie Tulnic, pentru deținătorii de terenuri adiacente. 

62. Despre executarea unei hotărâri de judecată și stabilirea relațiilor funciare de arendare a lotului de pământ din str. Alba Iulia, 79 cu SRL "GONVARO-CON".

63. Cu privire la executarea hotărârii de judecată irevocabilă și operarea unor modificări în configurația lotului de pământ cu numărul cadastral 0100309127 din str. Uzinelor, 203, proprietate privată a Societății cu răspundere limitată  „CONSOR & COM".

64. Cu privire la vânzarea-cumpărarea unor loturi de pământ din str. Vovințeni, suplimentare terenurilor proprietate privată ale Societății cu răspundere limitată "GONVARO CON".

65. Cu privire la examinarea unor cereri privind transmiterea în arendă a unui lot de pământ din str. Lev Tolstoi și adjudecarea terenului la licitație.

66. Cu privire la atribuirea în proprietate privată

67. Cu privire la atribuirea în proprietate privată comună

68. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pământ din str. Timiș, dnei M. Patlati. 

69. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pământ din str. Sf. Vineri, dlor M. Baractariu, P. Baractariu, S. Baractariu și E. Baractariu.

70. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pământ din str. Simeon Murafa, dlui A. Grajdean și dnei S. Gorbatîi.

71. Cu privire la stabilirea relațiilor funciare de arendăCu privire la stabilirea relațiilor funciare de arendă

72. Cu privire la privatizarea terenului aferent

73. Despre operarea unor modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău