Nume
Parola
Vizualizări: 1788
ACTIVITATEA CALM ÎN SPRIJINUL COMUNITĂȚILOR LOCALE!
26 Iunie 2019 — În emisiunea „La Înălțime cu CALM" ce a fost transmisă sâmbătă, 22 iunie, de la ora 10.00, la Eco FM și duminică, 23 iunie, de la ora 14.10, la Jurnal FM, am dezbătut două evenimente importante ce au avut loc săptămâna trecută: reuniunea Consiliului European al Regiunilor și Municipalităților și constituirea Rețelei Profesionale a specialiștilor în percepere fiscală.
Interlocutorii ediției sunt directorul executiv al CALM Viorel Furdui, experții CALM Viorel Girbu și Octav Ivanov, perceptorii fiscali Maria Bârsanu, Olga Munteanu și Victor Ciocan. De asemenea, de la Dinu Guțuțui, ales local în Zberoaia, Nisporeni aflăm cine ajută administrațiile locale la implementarea proiectelor în comunități. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM". Toate emisiunile noastre le gășiți pe site-ul calm.md.

Emisiunea poate fi accesată la următorul link: http://calm.md/libview.php?l=ro&idc=66&id=5344&t=/SERVICIUL-PRESA/Comunicate/ACTIVITATEA-CALM-IN-SPRIJINUL-COMUNITAILOR-LOCALE

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă