03:23:00 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Maia Sandu se DISOCIAZĂ de votul PRO-Rusia dat de Andrei Năstase la APCE? „Eu răspund de votul colegului meu Mihai Popșoi”

Politică 25.06.2019 15:23 Vizualizări3675 Autor: Ziarul National
VIDEO // Maia Sandu se DISOCIAZĂ de votul PRO-Rusia dat de Andrei Năstase la APCE? „Eu răspund de votul colegului meu Mihai Popșoi”


Premierul Maia Sandu nu a vrut să comenteze votul în favoarea revenirii Rusiei la APCE, dat de colegul ei Andrei Năstase.

„Eu răspund doar pentru votul colegului meu Mihai Popșoi. Cu domnul Năstase o să discutați dvs.”, a declarat Maia Sandu.

Nici deputatul din fracțiunea parlamentară a PPDA, Igor Munteanu, nu a vrut să comenteze votul lui Năstase. Acesta a declarat astăzi la Parlament că delegația R. Moldova la APCE va organiza, cel mai probabil, o conferință de presă atunci când va reveni la Chișinău, pentru a explica motivele pentru care deputații Andrei Năstase și Vlad Bătrâncea au ridicat mâinile în favoarea Rusiei.

Consiliul Europei a restabilit ieri dreptul de vot Federației Ruse la APCE, după ce Moscova nu a mai putut vota în această structură din 2014, după anexarea Crimeei. La luarea acestei decizii au participat și trei deputați de la Chișinău, doi dintre care au votat în favoarea Rusiei - socialistul Vlad Bătrâncea și liderul PPDA Andrei Năstase. Deputatul PAS Mihai Popșoi a votat împotrivă.



Video: agora.md


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md