miercuri, 17 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
Acasă Advertoriale VIDEO. Cum se poate preveni pătarea neagră a merelor cu Agroleaf Liquid Calcium+

VIDEO. Cum se poate preveni pătarea neagră a merelor cu Agroleaf Liquid Calcium+

0
VIDEO. Cum se poate preveni pătarea neagră a merelor cu Agroleaf Liquid Calcium+

Calciul asigură rezistența mecanică a țesuturior și implicit turgescența celulară. Acesta are un rol deosebit în circuitul apei și al sărurilor în plantă. De asemenea, calciul este implicat în producerea pigmenților. Astfel, dacă vă doriți fructe de calitate asigurați plantelor cantitatea de calciu de care au nevoie.

Lipsa acestui element din schema de fertilizare poate cauza apariția unor așa numite boli fiziologice cum ar fi: inima neagră la țelină, arsura frunzelor de salată, putregaiul apical al solanaceelor sau pătarea neagră a merelor.

De ce Agroleaf Calcium+?

Agroleaf Liquid Calcium+ este un îngrășământ lichid care conține calciu și azot. Produsul este îmbogățit cu patru aminoacizi care stimulează absorbția calciului și astfel previn carențele de calciu în culturi de fructe și legume.

Agroleaf Liquid Calcium+ este îmbogățită de patru aminoacizi: glicina, glutamina, glutamat monosodic și L-arginina care stimulează absorbția calciului. Glicina și glutamina sunt substanțe de bază în formele frunzelor și clorofilă (frunze verzi). L-arginina crește producția de flori și fitohormoni legate de fructe.

Notă: Produsul este disponibil în rețeaua Vadalex Agro, distribuitorul oficial autorizat ICL în Republica Moldova.