image
Sursa foto: privesc.eu

Cazul construcției de pe strada Bogdan Voievod 1: Alexandru Slusari cere urmărirea penală a viceprimarului Nistor Grozavu

Viceprimarul capitalei Nistor Grozavu riscă să fie cercetat penal. O sesizare în acest sens a fost depusă astăzi la Procuratura Generală de către vicespeakerul Alexandru Slusari.

Legislatorul îl acuză pe viceprimar că a emis documentele permisive pentru construcția unui ansamblu rezidențial pe Bogdan Voievod, 1 fără acordul Consiliului Municipal Chișinău.

„O firmă privată a primit în folosința două terenuri minicipale fără acordul Consiliului Municipal. A fost admisă construirea mai multor blocuri locative în zona comercială C4, unde nu este permis acest lucru. Consultările publice nu au avut loc. Normativele în construcție au fost încalcate”, a declarat Alexandru Slusari,

„Toate aceste lucruri le-am aflat de la locatarii blocurilor din preajmă, care s-au unit, au angajat un avocat și au comandat o expertiză independentă. Exemplu demn de urmat”, a adăugat vicepreședintele Parlamentului.

Alexandru Slusari a depus la Procuratură și petiția semnată de locatarii blocurilor din preajmă.

Nistor Grozavu nu a comentat deocamdată acuzațiile.

Grozavu, denunțGrozavu, denunț

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: