image
Sursa foto: mediafax.ro

Autorul celor şapte crime din Cipru a fost condamnat la închisoare pe viaţă

Nikos Metaxas, criminalul în serie care a ucis şapte femei pe parcursul a trei ani în Cipru, printre care şi o româncă şi fiica acesteia, a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Cazul a provocat revoltă în rândul opiniei publice din Cipru din cauza modului superficial în care au fost anchetate dispariţiile victimelor de către autorităţi, iar ministrul Justiţiei şi şeful Poliţiei şi-au dat demisia în urma acestui scandal.

Metaxas a primit şapte condamnări la închisoare pe viaţă, câte una pentru fiecare victimă, iar aceasta este cea mai dură pedeapsă impusă vreodată de o instanţă din această ţară. Acesta a plâns în timpul pronunţării sentinţei şi a declarat că îşi regretă faptele. „Am comis crime abominabile”, a declarat acesta.

Nicos Metaxas, un fost ofiţer de armată, în vârstă de 35 de ani, a recunoscut că a omorât în total şapte femei. Scandalul a izbucnit după ce cadavrul uneia dintre victime a fost descoperit de mai mulţi turişti într-o mină abandonată. Printre victimele bărbatului se numără şi două românce, mamă şi fiică. Ele au fost date dispărute încă din luna septembrie a anului 2016.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: