PDM a rămas fără lider. Dumitru Diacov: „Nu am de gând să mă implic în lupta pentru funcția de președinte al partidului”

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, salută decizia lui Vlad Plahotniuc de a pleca de la șefia PD-ului și susține că nu pretinte de a prelua funcția de lider al democraților.

Foto: UNIMEDIA

„Salut decizia lui Vlad Plahotniuc de a depune mandatul de președinte al PDM. Este o decizie matură și resonsabilă. Pentru a evita orice speculații declar cu toată responsabilitatea ca nu am de gând să mă implic în lupta pentru funcția de președinte al partidului. Deși nu sunt indiferent de soarta partidului și cine trebuie să vina la cârma lui în situația deloc nu simplă de astăzi!”, a scris Diacov pe pagina sa de facebook.

Dumitru Diacov / Sursa:Dumitru Diacov/facebook

UNIMEDIA amintește că în această dimineață, Vlad Plahotniuc a anunțat că pleacă din funcția de președinte al Partidului Democrat, însă nu va renunța la mandatul de deputat, iar o decizie în acest sens o va lua cu locuitorii raionului Nisporeni, care l-au votat.

De menționat că acum câteva zile, Diacov a declarat că Vlad Plahotniuc va trebuie să răspundă la unele întrebări privind evenimentele politice din 7-9 iunie.


Pub