(stop cadru) Vlad Filat, despre retragerea de la șefia Partidului Democrat a lui Vlad Plahotniuc: „Să vedem când revine”

„El de trei ori a plecat”. Aceasta este reacția fostului premier, Vlad Filat, fiind întrebat „cum comentează retragerea de la șefia PDM a politicianului Vlad Plahotniuc”.

Foto: Vlad Filat la ședință

În timp ce era escortat de mascați, Filat a spus: „El ce este politician? El de trei ori a plecat, să nu uitați. Acum trebuie să vedem când revine”.

UNIMEDIA amintește că liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a anunțat că se retrage de la șefia partidului, printr-o postare pe facebook, declarând că nu va opta pentru o funcție de conducere la următorul Consiliu republican al Partidului Democrat.

Cel mai probabil Vlad Filat s-a referit la faptul că în 2013, Vladimir Plahotniuc a renunțat la mandatul de deputat. Ulterior, în 2015, în ziua când s-a votat Guvernul Streleț, acesta fiind deputat și-a depus mandatul.

De asemenea, la data 15 octombrie 2015, atunci când Vlad Filat a fost lipsit de imunitate parlamentară li arestat, Vlad Plahotniuc s-a auto-suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al PDM, dar și de cea de membru de partid.


Pub