(video) Renato Usatîi reacționează la secvența audio în care ar face negocieri cu un consilier PDM

Liderul Partidului Nostru Renato Usatîi a reacționat într-un live la secvența audio apărută în spațiul public, în care acesta ar negocia cu un consilier de-al lui Vlad Plahotniuc și ar vorbi despre modalități de a-i discredita pe Maia Sandu, Andrei Năstase și Igor Dodon.

Foto: UNIMEDIA

Usatîi a numit secvența audio „o mizerie”. „Această înregistrare a fost făcută în vara anului 2018, nu înainte de Anul Nou, așa cum se scrie. Această scurgere putea fi din partea lui Plahotniuc, sau din partea socialiștilor, care au primit înregistrarea de la Plahotniuc”, a spus Renato Usatîi.

„Când se spune că Usatîi se înțelegea cu Plahotiuc înainte de Anul Nou, amintiți-vă că ultimul dosar penal deschis pe numele meu, a lui Grițco și Ciubașenco a fost înainte de Anul Nou. Niciodată nu voi face ceva pentru a trăda țara și oamenii care trăiesc în ea. Da, vorbind cu reprezentantul lui Plahotniuc, nu a fost făcut ceea ce mi se propunea. Când au venit după mine în Israel și au spus că trebuie să vin acasă să îl sperii pe Dodon eu am refuzat”, a declarat Usatîi.

O înregistrare audio a apărut în spațiul public în care o voce asemănătoare cu cea a liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, și cea a lui Radu Adrian, unul dintre consilierii liderului PD, Vlad Plahotniuc, discută amical o eventuală ofertă pe care liderul PN să o facă fostului lider democrat, pentru a reveni în țară.


Pub