(video) Premieră: Noile Renault Clio Cup, Clio Rally şi Clio RX

În acest weekend, în timpul desfăşurării Marelui Premiu al Franţei la Formula 1, divizia Renault Sport Racing a prezentat trei noi modele competiţionale, dedicate clienţilor interesaţi şi dezvoltate pe baza modelului de serie.

Făcute pentru cupe single-make și competiţii deschise, această nouă generație de maşini bazate pe noul Clio oferă versatilitate fără precedent și accesibilitate pentru costuri tot mai mici.

Foto: autoblog.md

Derivate din noul Clio R.S. Line, al cărui stil expresiv și sportiv este remarcat de bara de protecţie frontală cu o lamă în stil F1, cea mai recentă creație a Renault Sport Racing de asemenea moștenește acest șasiu versatil pentru a fi disponibilă în trei versiuni diferite. După un an de dezvoltare, noile Clio Cup (pentru circuite), Clio Rally și Clio RX (pentru rally cross) sunt trei mașini concepute pentru specialitățile lor.

Cu toate acestea, clienții vor fi capabili să participe cu aceeași mașină în diverse categorii sportive datorită kiturilor de conversie dedicate! Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub