07:14:57 18.04.2024
Stiri

Usatîi susține că Dodon a lansat o campanie de DENIGRARE la adresa sa, pentru că se teme de revenirea sa în R. Moldova: „O să-i spună lui Kozak că trebuie de scăpat de Usatîi”

Partide/Comunicate 24.06.2019 18:20 Vizualizări1520 Autor: Ziarul National
Usatîi susține că Dodon a lansat o campanie de DENIGRARE la adresa sa, pentru că se teme de revenirea sa în R. Moldova: „O să-i spună lui Kozak că trebuie de scăpat de Usatîi”


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, consideră că Igor Dodon ar fi lansat în spațiu public o înregistrare audio, în care dânsul ar fi negociat cu un om al lui Vlad Plahotniuc revenirea în R. Moldova.

„De ce anume astăzi a fost făcută publică această înregistrare? În R. Moldova a venit Dmitri Kozak și Dodon a sperat că voi reacționa dur. El a vrut să-i spună lui Kozak că Usatîi destabilizează situația și astfel trebuie de scăpat de el. Igor Dodon se temea şi se teme până în prezent de revenirea mea în R. Moldova şi din această cauză mă atacă prin intermediul presei din Rusia”, a declarat Usatâi de la Frankfurt.

Citește și: Usatîi dezvăluie cum se implică Federația Rusă în politica din R. Moldova: „M-au dus la o discuție profilactică...”. De ce fracțiunea PSRM a fost invitată in corpore la Moscova

De asemenea, Usatîi spune că i-a expediat un mesaj zilele trecute lui Dodon, prin intermediul căruia i-a cerut să înceteze cu atacurile la adresa mea. „Unele mijloace media din Rusia au început o campanie la adresa mea. Eu știu cine a pus la cale această campanie. Și pe această cale îi cer lui Dodon să înceteze”, a punctat Renato Usatîi.

Citește și: Dodon ar avea PROPRIETĂȚI în Rusia, inclusiv hectare întregi de pământ, dar și conturi cu zeci de milioane de dolari în Elveția: „Igor Nicolaevici, cunosc numele femeii pe numele căreia sunt deschise conturile”

Acesta mai spune că mediile afiliate lui Igor Dodon în permanență îl atacă. „Despre mine scrie Țârdea, Vartanian… Nu ți-e rușine Vartanean? O să vin acasă și o să te trag de urechi”, a conchis Usatîi.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md