(video) Premieră: Noile Renault Clio Cup, Clio Rally şi Clio RX

În acest weekend, în timpul desfăşurării Marelui Premiu al Franţei la Formula 1, divizia Renault Sport Racing a prezentat trei noi modele competiţionale, dedicate clienţilor interesaţi şi dezvoltate pe baza modelului de serie.

Făcute pentru cupe single-make și competiţii deschise, această nouă generație de maşini bazate pe noul Clio oferă versatilitate fără precedent și accesibilitate pentru costuri tot mai mici.

Derivate din noul Clio R.S. Line, al cărui stil expresiv și sportiv este remarcat de bara de protecţie frontală cu o lamă în stil F1, cea mai recentă creație a Renault Sport Racing de asemenea moștenește acest șasiu versatil pentru a fi disponibilă în trei versiuni diferite. După un an de dezvoltare, noile Clio Cup (pentru circuite), Clio Rally și Clio RX (pentru rally cross) sunt trei mașini concepute pentru specialitățile lor.

Cu toate acestea, clienții vor fi capabili să participe cu aceeași mașină în diverse categorii sportive datorită kiturilor de conversie dedicate! Această soluție economică a fost studiată, astfel încât clienții pot descoperi motorsportul sau pot participa pentru a câștiga pe toate tipurile de suprafețe sau terenuri, indiferent de experiența lor.

Toate modelele au un cadru de siguranță aprobat de FIA, un sistem special de ventilație și scaune sportive. Sub capotă au un agregat TCe de 1.3 litri, care este echipat cu un turbo compresor Garrett pentru a produce 170-180 CP (puterea poate fi ajustată în conformitate cu reglementările specifice). În loc de o transmisie obişnuită se foloseşte una secvenţială Sadev cu cinci rapoarte, alături de un ambreiaj Sachs și un diferențial auto blocant ZF. Schema de suspensii este păstrată cea de pe modelul de serie (McPherson pe față, construcţie semi independentă pe spate), însă alte sunt arcurile şi amortizoarele Bos Suspension. Frâna de mână este alimentată hidraulic.

Vânzările noilor hatchback-uri de curse vor demara din octombrie, iar pe circuite/piste vor apărea din 2020.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/