image
Sursa foto: digi24.ro

Europarlamentarul Siegfried Mureșan face parte din delegația UE care vine mâine la Chișinău: „Vom ajuta RM cu tot ce putem”

Europarlamentarul Siegfried Mureșan face parte din delegația trimisă de Parlamentul European în Republica Molodva pentru a evalua situația politică din Republica Moldova și pentru un schimb de opinii cu noul guvern.

Europarlamentarul anunță pe pagina sa de facebook că vine astăzi la Chișinău, iar de mâine vor avea loc întâlniri oficiale.

„Vă anunț că astăzi plec la Chișinău, ca parte a unei misiuni oficiale a Parlamentului European. Mâine vom avea întâlniri cu: prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu; cu viceprim-ministrul, Andrei Năstase; cu ministrul Afacerilor Externe, Nicolae Popescu și cu alți oameni politici. Mergem să evaluăm situația după preluarea atribuțiilor de către noul guvern. Vom ajuta Republica Moldova cu tot ce putem în aceste vremuri foarte importante”, a menționat în mesajul său europarlamentarul.

Oficialii europeni se vor întâlni cu premierul Maia Sandu, președintele Igor Dodon, ministrul de Externe, Nicu Popescu, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanâi, precum și cu Pavel Filip, președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Democrat.

facebook.com/SiegfriedMEP/facebook.com/SiegfriedMEP/

Noutăţile partenerilor

comentarii: