image
Sursa foto: evenimentul.md

Alexandru Slusari: Plahotniuc nu a fugit departe, a lăsat sute de agenți care au misiunea să-i asigure revanșa cu orice preț

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, vorbește depre revanșa liderului PD, Vlad Plahotniuc, menționând că: „El a lăsat sute de agenți, care au misiunea de a asigura revanșa lui cu orice preț. Inclusiv cu prețul instabilității și vărsărilor de sânge”.

Într-un mesaj publicat pe pagina oficială de facebook, Slusari afirmă că Guvernul și Parlamentul întreprind eforturi uriașe pentru a depăși sabotajul regimului vechi.

„Stimați prieteni, înțeleg foarte bine așteptările Societății. Recunosc că în situația când Moldova a ajuns la marginea propastiei, guvernarea nouă nu poate miza nici măcar la 100 de zile de indulgență. Dar fac apel la rațiunea. Plahotniuc nu a fugit departe. El a lăsat sute de agenți, care au misiunea de a asigura revanșa lui cu orice preț. Inclusiv cu prețul instabilității și vărsărilor de sânge”, declară Slusari.

Acesta face apel către societate: „Dacă decidem că Marșul eliberării este ultima soluția de presiune, să facem acest lucru organizat și responsabil, prin alianța guvernării și societății. Fără chemări anarhice și cu riscul provocărilor. De haos acum are nevoie doar Plahotniuc. Noi suntem un pic îmbătați cu aerul libertății și asta este bine. Dar dictatura poate reveni repede în urma unor destabilizări”, afirmă Alexandru Slusari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: