(video) Viitorul MINI John Cooper Works GP a fost prezentat înainte de cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Prototipul noului sportiv extrem din portofoliul de modele al mărcii premium britanice MINI a fost prezentat publicului în premieră în programul dinaintea cursei de 24 de ore de la Nurburgring, care are loc în acest weekend (vezi live) şi se va încheia astăzi la ora 16:30.

Automobilul de serie va fi lansat pe piaţă în 2020 într-o serie limitată de 3.000 de unităţi

Foto: autoblog.md

Fanii motorsportului de pretutindeni urmăresc cu interes cursa de 24 de ore de la Nurburgring ce are loc în acest weekend. În cadrul programului dinaintea evenimentului de anduranţă cu o bogată tradiţie, al cărui start a fost dat în după-amiaza zilei de 22 iunie 2019, ei au avut ocazia de a vedea un automobil care a demonstrat deja performanţe de top în duelul cu cronometrul şi cu provocările ridicate de acest circuit solicitant.

În prezent, noul MINI John Cooper Works GP efectuează un program de setare pe legendara buclă Nordschleife de la Nurburgring ca parte a procesului de dezvoltare pentru serie. Chiar dacă mai este mult timp pentru perfecţionare până la lansarea pe piaţă din 2020, noul automobil sport din portofoliul de modele al mărcii premium britanice a stabilit deja timpi care sunt cu aproape o jumătate de minut sub recordul stabilit de predecesorul său! Află mai multe şi vezi cum arată în detalii, pe AutoBlog.MD


Pub