(foto) Premieră: Noul Mercedes-AMG GT3 facelift – maşină de 399000 de euro fără taxe

Compania Mercedes-AMG a prezentat în acest weekend, cu ocazia desfăşurării cursei de 24 de ore de la Nurburgring şi în aceeaşi locaţie, modelul de curse actualizat Mercedes-AMG GT3.

Automobilul va fi pus la dispoziţia tuturor clienţilor de la sfârşitul acestui an şi mai este unul aniversar pentru că în 2020 se va împlini un deceniu de la formarea programului Mercedes-AMG Customer Racing.

Foto: autoblog.md

Prin ce va încerca germanii să-i impresioneze de această dată pe potenţialii clienţi? În primul prin motorul său V8 natural aspirat de 6.208 cm³ pe care îl are (500+ CP), cuplat la o cutie de viteze secvenţială AMG competition cu şase rapoarte, a cărui durată de viaţă a fost mărită în vederea economisirii bugetului echipelor.

Integrarea componentelor nou dezvoltate are, de asemenea, un efect pozitiv asupra costurilor: o secțiune frontală optimizată a mașinii protejează radiatorul mai eficient și o grindă integrală nou dezvoltată ridică şi mai mult nivelul de protecție al componentelor importante din partea frontală a mașinii (motor, puntea față, direcție etc.). Cu aceste îmbunătățiri, remedierea urmărilor accidentelor minore și a coliziunilor va fi la propriu mai ieftină. Află ce alte dotări interesante are, pe AutoBlog.MD


Pub