13:32:23 18.04.2024
Stiri

Kozak, Maia și Dodon spre UE ne duc

Politică 23.06.2019 11:02 Vizualizări3109 Autor: Ziarul National
Kozak, Maia și Dodon spre UE ne duc


Trustia, elegii politikoase
Ieri am discutat despre zarva pe care au ridicat-o plahotniuciștii înveterați în legătură cu faptul că Andrei Năstase l-a numit în funcția de comisar de poliție pe cumătrul său scăpătat. Lor le pare că Năstase procedează ca Plahotniuc, în realitate sunt două lucruri complet diferite! – spuse cu fermitate Colesovnazadov. Diferența e ca între cer și pământ, ca între alb și negru, ca între materie și anti-materie, ca între valorile pravoslavnice și cele occidentale, ca între noua clasă politică și cea veche etcetera și viceversa. Năstase și-a avansat cumătrul din dragoste de popor și de această țară, din zel și sacrificiu patriotic, pe când Plahotniuc - știe toată lumea ce scopuri mârșave urmărea.

Năstase este mânat de aspirații nobile, înălțătoare, sănătoase, patriotice și europene, iar Plahotniuc – de gânduri negre, egosite, mercantile, bolnave. Doar în aparență ei se comportă la fel, în realitate gesturile lor se situează pe eșichierul valorilor și principiilor la poluri opuse. Ceea ce face Năstase este moral și, prin urmare, legitim, iar ceea ce face Plahotniuc este imoral per se și nelegitim. Quod erat demonstrandum!
Acum stau și mă gândesc de ce a îndesit-o Kozak cu vizitele la Chișinău? Ca să-i farmece și mai tare pe Maia Sandu și Andrei Năstase? El are asupra lor efectul șarpelui boa asupra iepurilor, îi hipnotizează cât ai zice GRU sau FSB, și ei vin la el în transă, jurând că nu se duc nici în ruptul capului. Kozak, Maia și Dodon spre UE ne duc. Faptul că nu rimează, oricum ai schimba numele, nu e un semn negativ?
Al vostru maglavitean, Ion Buraga


Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md