/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

O nouă avertizare de COD GALBEN. Canicula și aversele cu vijelie vor continua și săptămâna viitoare

missing
23 iunie 2019, ora 18:43

Meteorologii au prelungit din nou avertizarea meteorologică de Cod galben în legătură cu temperaturile ridicate. De asemenea, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit și avertizarea de averse cu descărcări electrice.

Astfel, potrivit ultimelor date, canicula se va menține până miercuri, 26 iunie. Temperaturile vor ajunge până la 33 de grade Celsius pe timpul zilei și până la 21 – noaptea.

Totodată, averse cu descărcări electrice, grindină și vijelie se vor înregistra din această seară, ora 18.00, până la miezul nopții. Vântul va bate cu până la 20 m/s.

Conform prognozei, până duminica viitoare temperaturile vor scădea puțin și se vor înregistra între 23 și 28 grade Celsius.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram