Cântăreaţa rap Nicki Minaj se va căsători cu iubitul ei

Cântăreaţa rap Nicki Minaj a dezvăluit într-o emisiune difuzată de un post de radio că a obţinut licenţa necesară pentru a putea să se căsătorească cu noul ei partener de viaţă.

Foto: Neil Rasmus/BFA/REX/Shutterstock

Artista americană, nominalizată la premiile Grammy, a făcut această dezvăluire în emisiunea ei radiofonică, "Queen Radio", difuzată vineri de postul Beats 1, în care i-a informat pe ascultători în legătură cu relaţia specială pe care o are cu iubitul ei, Kenneth Petty, transmite Agerpres.

Cântăreaţa Nicki Minaj, în vârstă de 36 de ani, a precizat că a dobândit licenţa de căsătorie, un document obligatoriu în Statele Unite pentru cuplurile care doresc să îşi unească destinele.

Relaţia sa cu Kenneth Petty a fost marcată de controverse, după ce presa americană a aflat că actualul iubit al cântăreţei rap a fost condamnat pentru tentativă de viol în 1995 şi a petrecut apoi şapte ani în închisoare pentru omor prin imprudenţă.

Cu toate acestea, Nicki Minaj a respins criticile spunând că se află într-o etapă fericită a vieţii sale şi a lansat videoclipul celui mai recent single al ei, "Megatron", în care vedeta americană poate fi văzută în timp ce dansează provocator alături de partenerul ei de viaţă.


Pub