/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

SHS a emis alte două avertizări meteorologice: Vremea toridă se va menține și luni, dar vor cădea averse cu descărcări electrice

missing
22 iunie 2019, ora 16:25

Meteorologii au emis alte două avertizări pentru următoarele zile. Codul galben de caniculă a fost prelungit și pentru ziua de luni, iar din această seară, începând cu ora 18.00, pe arii extinse vor avea loc averse cu descărcări electrice și vijelie.

„Pe arii extinse temperatura maximă a aerului va atinge valori de 33°C. Pe 22 iunie, pe întreg teritoriul țării se prevăd descărcări electrice, izolat averse puternice (15-45 l/m2) cu grindină și vijelie în rafale de până la 15-20 m/s”, se spune în avertizarea Serviciului Hidrometeo de Stat.

Anterior, SHS a emis cod galben de caniculă pentru zilele de sâmbătă și duminică până la miezul nopții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram