(imaginea zilei) Încă o trecere de pietoni, marcată cu ieșire spre „trotuar”

În seara zilei de ieri, 20 iunie, au fost vopsite primele treceri de pietoni după un model nou, în culorile roșu și alb. Însă, un chișinăuian a observat că o astfel de trecere de pe strada Muncești din sectorul Botanica al capitalei duce spre o zonă verde și nu spre trotuar sau zonă de siguranță, a doua de acest gen întâlnită pe străzile municipalității.

Foto: Victor Bunescu/facebook

„Țineți minte recenta trecere de pietoni postată de Primar? Păi asta nu se termină! Muncești, astăzi! Trecere nouă!”, a scrie autorul pozelor.

Victor Bunescu / Sursa:Victor Bunescu/facebook
Victor Bunescu / Sursa:Victor Bunescu/facebook

Amintim că la mijlocul lunii mai, când a început aplicarea marcajului rutier, Primarul interimar Ruslan Codreanu a postat o fotografie cu o trecere de pietoni proaspăt vopsită, din capitală. Internauții însă au observat detaliul care probabil i-a scăpat primarului, trecerea de pietoni duce spre o zonă verde și nu spre trotuar.

De menționat că, timp de o lună, 140 de treceri de pietoni după un model nou, în culorile roșu și alb, vor fi marcate. Despre aceasta a anunțat Ruslan Codreanu printr-o postare pe facebook.

Ruslan Codreanu / Sursa:Ruslan Codreanu/facebook


Pub