10:06:24 19.04.2024
Stiri

Partidul „ȘOR” a reacționat la declarațiile făcute de socialistul Țârdea: „Este un simplu mercenar, care a primit bani de la mai toți liderii politici și a trecut dintr-o barcă în alta”

Partide/Comunicate 21.06.2019 15:06 Vizualizări2355 Autor: Ziarul National


Partidul „ȘOR” a reacționat la declarațiile făcute de socialistul Țârdea: „Este un simplu mercenar, care a primit bani de la mai toți liderii politici și a trecut dintr-o barcă în alta”

„Deputatul socialist Bogdan Țârdea, care se pretinde și analist, politolog, este un simplu mercenar, care a primit bani de la mai toți liderii politici din ultimii ani și a trecut dintr-o barcă în alta, iar acum a ajuns să-i laude pe cei din Blocul „ACUM”, pe care până acum câteva luni îi numea fasciști”, se arată într-o declarație a Partidului „ȘOR”, după ce deputatul socialist a declarat că formațiunea respectivă „își trăiește ultimele zile”.

Potrivit formațiunii lui Ilan Șor, astfel de declarații ca ale lui Bogdan Țârdea nu fac decât „să întărească” rândurile partidului.

„Bogdan Țârdea este un mercenar de profesie, care a schimbat nu un singur stăpân. A lucrat pentru Filat, a luat bani de la Voronin. L-a atacat pe Dodon pe care îl numea „omul lui Plahotniuc”. După aceasta s-a angajat la Dodon și „a crescut” până la funcția de deputat, dar a rămas același lefegiu care este mereu gata să justifice orice prostie sau murdărie spusă de stăpânul său”, cităm din declarația Partidului „ȘOR”.

De asemenea, formațiunea parlamentară amintește că, recent, Bogdan Țârdea îi numea pe cei de la Blocul „ACUM” „fasciști”, iar acum salută cu ambele mâini alianța cu aceștia. „Mercenarul este mercenar. Pentru asta și este plătit, ca să le explice alegătorilor orice, inclusiv coaliția socialiștilor cu cei pe care el, cu doar o lună în urmă, îi numea fasciști”.

Partidul „ȘOR” se mai întreabă de ce Țârdea, declarat un „luptător” anti-Plahotniuc, nu vorbește despre faptul cum Dodon „cerea de la acesta 600-700 de mii de dolari pentru întreținerea partidului”.

„Atunci când actualii parteneri ai PSRM – cei de la Blocul „ACUM” vor începe investigarea socialiștilor, Țârdea va începe din nou să-i critice. Sau chiar va trece de partea blocului. Toate criticile la adresa din partea lui Țârdea nu fac decât să fortifice formațiunea. Critica, semănând mai degrabă cu un atac banditesc, din partea unui astfel de mercenar fără principii precum Țârdea doar consolidează numeroasa echipă a Partidului „ȘOR”, o adună în jurul liderului său, stimulează la continuarea luptei”, se arată în comentariul Partidului „ȘOR”.

Socialistul nu a comentat, deocamdată, declarația Partidului „ȘOR”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md