image
Sursa foto: realitatea.md

Chișinău: Cadavrele a doi bărbați au fost găsite în lacuri

Doi bărbați s-au înecat aseară în lacurile din parcul Valea Morilor și din parcul ,,la Izvor”. Înainte de a intra în apă aceștia au consumat băuturi alcoolice, spune poliția.

Polițiștii au fost alertați la ora 20:35, precum că un bărbat s-a înecat în lacul din Parcul Valea Morilor. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru și echipajul medical, unde au stabilit că un bărbat în vârstă de 32 de ani, a mers la scăldat cu un cunoscut și nu a mai ieșit din apă.

Bărbatul a fost scos din apă de către salvamari, medicii au întreprins toate măsurile de resuscitare, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

În al doilea caz Inspectoratul de Poliție Buiucani a fost alertat la ora 20:58, precum că la Parcul ,,la Izvor”, un tânăr a mers să se scalde și nu a mai ieșit din apă.

La fața locului s-au deplasat grupa operativă a inspectoratului Buiucani și echipajul medical. Polițiștii au stabilit că tânărul în vârstă de 21 ani, originar din Șoldănești a mers la lac cu niște cunoscuți. Cadavrul tânărului a fost scos din apă de către salvamari.

Persoanele cu care aceștia se aflau la iaz, au comunicat polițiștilor că bărbații consumaseră băuturi alcoolice. În ambele cazuri polițiștii stabilesc toate circumstanțele.

Poliția Capitalei recomandă:

nu vă aventuraţi în apă când sunteţi în stare de ebrietate, seara târziu sau pe timp de noapte;

frecventaţi doar locurile special amenajate pentru înot şi scăldat;

respectaţi întotdeauna recomandările salvamarului/administratorului locului de agrement;

evitaţi scăldatul în lacuri, sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte, curenţii foarte puternici, albiile nămoloase sau pline cu plante, pietre, crengi şi trunchiuri de copaci;

nu intraţi în apa rece înfierbântaţi, după ce aţi stat foarte mult timp la soare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: