image
Sursa foto: Emiliano Sala

Noii indicii în cazul dispariţiei fotbalistului Emiliano Sala: Poliţia engleză a arestat un suspect de ucidere din culpă

Poliţia din Anglia vine cu a arestat un individ suspectat de omucidere în cazul dispariţiei fotbalistului Emiliano Sala. Detectivii au reţinut un bărbat de 64 de ani din North Yorkshire, dezvăluind că acesta este implicat în ancheta tragediei petrecute la începutul acestui an.

"În acest moment desfăşurăm o investigaţie amplă asupra împrejurărilor în care s-a produs moartea lui Emiliano Sala. Continuăm să elucidăm aceste lucruri împreună cu autorităţile Aviaţiei Civile. În decursul acestei anchete vom lua în considerare orice dovezi despre acte criminale comise şi, în urma cercetărilor, am arestat o persoană de 64 de ani sub suspiciunea de ucidere din culpă. El este cooperant. Cercetările vor continua cu el în stare de libertate.

Precizăm că ancheta este în curs de desfăşurare şi cerem ca media şi cetăţenii să evite orice speculaţii pe această temă, pentru a nu provoca şi mai multă durere familiilor victimelor.

Aşa cum prevăd procedurile, nu vom dezvălui informaţii despre identitatea celui reţinut până în momentul în care acesta va fi adus în faţa instanţei," a fost mesajul poliţiei din Dorset.

Aeronava în care se afla Emiliano Sala a pierdut legătura cu turnul de control pe data de 21 ianuarie. După îndelungi căutări, epava avionului a fost localizată pe fundul Canalului Mânecii abia pe data de 3 februarie. La patru zile a fost recuperat și primul corp neînsuflețit, care s-a dovedit a fi a jucătorului, dar cel al pilotului avionului nu a fost găsit.

Emiliano Sala se întorcea de la Nantes la Cardiff, după ce își luase la revedere de la foștii coechiperi de la gruparea franceză. Fotbalistul semnase un contract cu echipa galeză Cardiff City.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: