Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Planul prin care Real Madrid vrea să pună mâna pe Mbappe a fost dezvăluit: Aceasta este strategia președintelui Perez

Real Madrid a renunțat la a-l aduce pe Neymar, însă nu renunță la Kylian Mbappe, iar pentru a-și asigura transferul mult visat, Florentino Perez are o strategie. În ultimele zile, președintele madrilenilor a mai făcut un efort pentru a-l aduce pe atacantul de la PSG, însă acum pregătește un plan pe termen lung.

După ce au anunțat o revoluție în lot în această vară, madrilenii vor să se asigure că nu-l vor rata pe Mbappe, însă trecerea sa pe Santiago Bernabeu ar urma să aibă loc abia la anul. Totul cu o singură condiție: aceea ca jucătorul să nu cumva să-și prelungească, între timp, contractul cu PSG.

În tot acest interval de un an, Real consideră că Mbappe ar urma să "cadă sub propria greutate", mai ales că el este deja convins că vrea să poarte tricoul blanco. Una dintre regulile de aur pe care președintele Realului trebuie să o respecte este să nu intre "în antagonie" cu familia regală din Qatar, marele proprietar de la PSG, pentru că este conștient de potențialul economic al afacerii și de amenințarea pe care ar reprezenta-o PSG ca "dușman" pentru Real Madrid. Nu de alta, dar există "exemplul" Barcelonei care, în ultimii ani, nu doar că l-a ratat pe Verratti, dar l-au și pierdut pe Neymar.

Astfel, speranța celor de la Real este că PSG nu va mai putea să-ți țină prea mult vedetele mai mult de un sezon, mai ales că Mbappe va împlini, în 2020, 3 ani de când ar juca pe Parc des Princes, ceea ce ar însemna un ciclu încheiat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: