Vladimir Baldovici a depus cererea de demisie din funcția de șef al Agenției Proprietăți Publice

Vladimir Baldovici a depus cererea de demisie din funcția de șef al Agenției Proprietăți Publice, după ce acum câteva zile Maia Sandu a scris că acesta urmează să fie demis din funcție la următoarea ședință a Guvernului.

Foto: Anticoruptie.md

Vladimir Baldovici s-a născut la data 23 aprilie 1967, în satul Nemțeni, r. Hîncești. În perioada 1984-1990 a studiat la Facultatea de Construcții Industriale și Civile din cadrul Institutului Politehnic „Serghei Lazo” din Chișinău, obținând calificarea de inginer constructor.

La data de 25 iulie 2007, el a fost numit în funcția de director general al Agenției Construcții și Dezvoltarea Teritoriului.

În baza votului de încredere acordat de Parlament, prin Decret al Președintelui R. Moldova, la data de 31 martie 2008, Vladimir Baldovici este numit în funcția de ministru al Construcțiilor și Dezvoltării Teritoriului în noul Guvern format de Zinaida Greceanîi.

La data de 16 mai 2018, Vladimir Badovici, fostul ministru al Construcțiilor și Dezvoltării Teritoriului, a fost numit în funcția de director al Agenției Proprietăți Publice.


Pub