(video) BladeScan – noul sistem de iluminare adaptivă introdus de Lexus

Lexus marchează un alt progres semnificativ în tehnologia de iluminat auto prin introducerea în premieră mondială a unui sistem de faruri adaptive BladeScan, care au debutat pe noul RX facelift.

O maşină echipată cu acestea oferă atât un câmp extins de iluminare în faţa vehiculului, cât şi un control mai precis al iluminării pentru a sprijini conducătorul auto în deplasările făcute pe timp de noapte şi vreme proastă.

Foto: autoblog.md

Noul sistem susține reputația bună a mărcii nipone în ceea ce priveşte inovaţiile tehnice. Lexus afirmă că a fost primul producător de automobile care a introdus faruri LED pe modelul său emblematic LS în 2007 şi din nou primul care a făcut faruri LED cu fază lungă adaptivă, şi acestea lansate inițial pe LS în 2012.

Actualul RX beneficiază deja de iluminare automată sau adaptivă de fază lungă cu LED-uri, ca parte a pachetului Lexus Safety System+, pentru a maximiza iluminarea drumului fără riscul de a orbi alți utilizatori rutieri. Cu BladeScan se merge mai departe. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub