(foto) Skoda pregăteşte facelift-ul pentru Kodiaq. Ce se va schimba

În scurt timp se împlinesc patru ani de la introducerea pe piaţă a primului SUV Skoda – Kodiaq. Pentru că, de regulă, în industria auto ciclul de viaţă a unei generaţii de maşină care se vinde în masă este de opt ani, la jumătatea acestui termen este obişnuit să se facă un facelift, o împrospătare a automobilului, cu scopul de a-i retuşa unele neajunsuri, de a-l face mai atractiv şi de a-i menţine vânzările.

Un asemenea lucru se va întâmpla şi cu modelul ceh în scurt timp.

FOTO: autoexpress.co.uk

Primele imagini spion cu modelul Kodiaq facelift au apărut în spaţiul online acum câteva ore. Prin intermediul acestora putem observa că modelul testat, în baza logourilor speciale şi a designului jantelor, este un Kodiaq Sportline.

Încă nu observaţi diferenţele? Atunci vă spunem că după Superb facelift, şi primul SUV Skoda se va alege cu noi faruri Matrix LED. Forma blocului optic va fi păstrată, însă iată componentele interioare care asigură iluminarea exterioară vor fi schimbate.

Prezenţa foliilor camuflante pe câteva părţi ale caroseriei ne spun despre faptul că diferite vor fi atât grila radiatorului, cât şi barele de protecţie. Stopurile la fel vor fi schimbate. Cu unele noi sau actualizate rămâne de văzut, însă vor fi în stilul noului Kamiq, cu indicatoare de direcţie dinamice integrate.

Actualizările de la interior, dar şi cele de la capitolul sisteme de siguranţă şi asistenţă, le va prelua cu o mare probabilitate de la Superb.

Vezi şi: GENEVA 2019: Noua Skoda Kamiq – Reportaj Video AutoBlog.MD

FOTO: autoexpress.co.uk

Potrivit informaţiilor neoficiale, Kodiaq-ul din gama anului 2020 ar putea obţine un nou motor TDI Evo de 2.0 litri, unul similar pe care l-a primit Volkswagen Passat facelift. De asemenea ar putea debuta cu unitatea de propulsie plug-in hybrid cu 218 CP, cea care a apărut în premieră pe Superb facelift. Cu aceasta, autonomia de deplasare cu energie electrică doar va ajunge până la 55 de kilometri.

Cel mai probabil s-ar putea ca SUV-ul actualizat să nu fie arătat în toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt, acolo unde la sigur vine Octavia facelift. Dacă nu vom avea parte de o surpriză neaşteptată, atunci vom vedea Kodiaq facelift abia în primăvara anului 2020 la Salonul Auto de la Geneva, cu prezentarea sa online ceva mai devreme.

Vezi şi: (video) Cel mai scump SUV de la Skoda, acum şi în Moldova! Analizăm modelul în detalii

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/