(video) Premieră mondială: Noul şi primul BMW Seria 8 Gran Coupe din istorie

Un automobil sport cu patru uşi este adăugat acum noii game BMW Seria 8. Cu conceptul său independent de caroserie, plus trenul de rulare şi tehnologia şasiului concepute special pentru a genera calităţi dinamice superioare, noul BMW Seria 8 Gran Coupe întruchipează un fler sportiv unic în segmentul de lux.

Alăturându-se noilor BMW Seria 8 Coupe şi BMW Seria 8 Cabriolet ca cel de-al treilea model din gama Seria 8, Gran Coupe are propriul său caracter, combinând performanţele deosebite, designul modelat cu dinamism şi eleganţă şi un spaţiu semnificativ mărit pentru pasagerii din spate.

Foto: autoblog.md

Noul BMW Seria 8 Gran Coupe este singurul model din segmentul său ce este derivat direct dintr-un automobil sport cu două uşi. Potenţialul dinamic rezultat, dar şi ampatamentul mai lung şi reglajul şasiului specific modelului creează un echilibru între performanţe sportive şi confortul călătoriei. Toate acestea înseamnă că Seria 8 Gran Coupe are calităţi excelente pentru utilizare cotidiană, dar şi capacitate de a parcurge distanţe lungi.

De la lansare sunt disponibile patru variante de model, cu o motorizare 840i care va fi introdusă din iulie şi pentru coupe şi decapotabilă!


Pub