(stop cadru) Șeful CCA a început ședința comisiei cu 3 parabole: Descriu exact situația politică din Moldova

Șeful Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, a început ședința de astăzi, 19 iunie, prin a povesti trei parabole, care potrivt lui, descriu situația din Republica Moldova.

Foto: șeful CCA

„Înainte de a trece la ordinea de zi a ședinței, vreau să vă spun trei parabole care m-au impresionat, eu nu le voi comenta aceste mici istorioare, dar fiecare își va face concluzia respectivă. Promit că nu vor exista aluzii, sunt trei parabole pe care doresc să le prezint tocmai pentru a ilustra din perspectiva mea, a unui om de creația, situația din Republica Moldova. Prima se referă la testul lui Socrate, asta după ce, ieri, 18 iunie, în drum spre casă m-am întâlnit cu un ziarist cunoscut din Republica Moldova care venea de la o întâlnire cu un demnitar. A doua parabolă despre gura lumii, iar a treia se referă la „Un rege care a început să stăpânească o țară””, a menționat șeful CCA.

UNIMEDIA amintește că ieri, 18 iunie, prim-ministra Maia Sandu a invitat reprezentanții mass-mediei și ai organizațiilor de media la o discuție despre problemele presei și soluțiile necesare pentru a asigura funcționarea unei prese libere și independente.


Pub