Președintele formațiunii PDM din Parlament s-a întâlnit cu comisarul european Johannes Hahn: „Vom fi opoziție constructivă, susținând proiectele care aduc beneficii pentru oameni”

Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Democrat, Pavel Filip, a avut astăzi o întrevedere cu Johannes Hahn, Comisar european pentru politica de vecinătate şi negocieri de extindere.

Foto: PDM

Potrivit unui comunicat de presă emis de PDM, interlocutorii au făcut un schimb de opinii privind situația social-politică din țară, subliniind importanța menținerii stabilității și a unui dialog constructiv dintre guvernare și opoziție.

„Vom continua să facem opoziție constructivă în Parlament, susținând proiectele care țin de Acordul de Asociere și de integrarea europeană și care aduc beneficii concrete pentru oameni”, a menționat președintele fracțiunii PDM.

Totodată, Pavel Filip ar fi declarat că PDM va depune toate eforturile pentru a-și consolida poziția de partid social-democrat european.

Potrivit comunicatului PD, Comisarul Johannes Hahn a salutat depășirea blocajului politic pe cale pașnică și a accentuat rolul important al opoziției într-un stat democratic, care trebuie să fie o opoziție activă, dar și constructivă.

Menționăm că Johannes Hahn s-a întâlnit astăzi cu prim-ministra Maia Sandu. Hahn a declarat că sprijinul financiar din partea UE ar putea fi reluat din toamnă.


Pub