Fostul procuror-șef al Procuraturii Anticorupție: „Da, am fost la sediul PDM și m-am întâlnit inclusiv cu Vlad Plahotniuc”

Fostul procuror-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, recunoaște că s-a întâlnit cu liderul PD, Vlad Plahotniuc inclusiv la sediul Partidului Democrat. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Foto: captură video

„Da, m-am întâlnit. În legătură cu forumurile care au avut loc în vederea organizării activității statului. Da, am fost la sediul PDM și m-am întâlnit inclusiv cu Vlad Plahotniuc. Mergeam la ședința consiliului creat de prim-ministru. Am discutat anumite chestiuni care țin de situația economico-financiară în sistemul bancar. Ne întâlneam pentru a discuta instrumentarea dificultăților apărute. De exemplu Procuratura Anticorupție are dosare, dar nu avea buget pentru expertize sau viceversa. Am discutat și tet-a-tet”

UNIMEDIA amintește că la 26 aprilie curent, la adresa redacției a venit o scrisoare prin care Viorel Morari este acuzat că ar ajuta un mai multe persoane în soluționarea dosarelor penale.

Fostul procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a demisionat ca urmare a acuzațiilor publice ce i s-au adus prin intermediul unor scrisori anonime expediate presei și misiunilor diplomatice.

De asemenea, menționăm că după ce cererea de demisie din funcție a Procurorului-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost semnată de către Procurorul general, Eudard Harunjen, prin același ordin, Morari va ocupa o altă funcție în cadrul Procuraturii Generale. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către purtătoarea de cuvânt, Maria Vieru.


Pub