18:42:33 25.04.2024
Stiri

Șeful interimar al IGP, cumătru cu ministrul Afacerilor Interne, NU intenționează să-și dea DEMISIA: „Nu știu despre ce scandal vorbiți. Nu sunt în nicio incompatibilitate…”

Social 19.06.2019 19:00 Vizualizări1986 Autor: Ziarul National
Șeful interimar al IGP, cumătru cu ministrul Afacerilor Interne, NU intenționează să-și dea DEMISIA: „Nu știu despre ce scandal vorbiți. Nu sunt în nicio incompatibilitate…” deschide.md


Șeful-interimar al Inspectoratului General al Poliței, Gheorghe Bălan, numit în această funcție de către cumătrul său, ministru al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, consideră că nu se află în incompatibilitate și nu are de gând să-și dea demisia.

„Nu știu despre ce scandal vorbiți. Nu sunt în nicio incompatibilitate de a-mi da demisia din funcția pe care o dețin. Acum, mă scuzați, sunt foarte ocupat. O zi bună”, a spus Bălan, citat de portalul Deschide.MD.

Anterior, Andrei Năstase le-a declarat jurnaliștilor că „afinitatea pe care o are cu domnul Bălan nu a avut nimic în comun cu numirea acestuia în funcția de șef interimar al IGP”.

De partea cealaltă, premierul Maia Sandu a declarat că Gheorghe Bălan ar putea fi demis, după ce s-a aflat că acesta este cumătru cu Andrei Năstase.

„Unde se vor depista conflicte de interese, acestea vor fi corectate. A fost o situație de criză. Acum, că am depășit criza, această situația va fi rezolvată. Dacă se va depista conflictul de interese, atunci va trebui să se anuleze decizia prin care a fost numit domnul Bălan”, a spus Maia Sandu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md