06:28:38 20.04.2024
Stiri

VIDEO // Andrian Candu oferă DETALII despre Vlad Plahotniuc, care a fost amenințat de serviciile secrete RUSEȘTI: „Nu este în SUA. M-am văzut cu dumnealui și va REVENI în timpul cel mai apropiat”

Politică 19.06.2019 19:46 Vizualizări6267 Autor: Ziarul National
VIDEO // Andrian Candu oferă DETALII despre Vlad Plahotniuc, care a fost amenințat de serviciile secrete RUSEȘTI: „Nu este în SUA. M-am văzut cu dumnealui și va REVENI în timpul cel mai apropiat”


Vicepreședintele Partidului Democrat, Andrian Candu, susține că liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc, nu a fugit din R. Moldova, dar a plecat pentru a-și securiza familia. Candu menționează că Vlad Plahotniuc nu se află în SUA, așa cum s-a speculat, dar într-o țară din Europa.

„Vlad Plahotniuc nu este în SUA. M-am văzut în Europa cu dumnealui. Noi comunicăm des. Alaltăieri a postat un mesaj. Nu o să intru acum în detalii despre locația dumnealui. A plecat ca să-și securizeze familia. Au fost amenințări la adresa lui, dar și a familiei sale. Aceste amenințări au fost până la alegerile parlamentare, dar și după alegeri. Amenințările au venit din partea unor servicii secrete rusești”, a declarat astăzi Candu, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi”, de la TVR Moldova.

Potrivit lui Candu, autoritățile rusești ar fi foarte supărate pe PD și pe Vlad Plahotniuc, deoarece democrații au adoptat legea antipropagandă, în ultimul timp au fost expulzați diplomați ruși, iar vicepremierul Dmitri Rogozin a fost declarat persona non grata. „De asemenea, a fost curățat sistemul bancar de elemente rusești, s-a înaintat pe proiecte de energetică... Anume din aceste motive suntem, să zicem așa, adversarii Rusiei”.

În același context, Candu a afirmat că Vlad Plahotniuc ar fi trebuit să plece la familia sa încă acum o săptămână, dar a preferat să stea până vineri în R. Moldova. „Nu consider ceva ieșit din comun că a plecat la familia sa. A ignorat în ultima perioadă familia și acum trebuie să se dedice familiei. Și de mine s-a spus că am plecat, dar sunt aici. Sigur că dumnealui nu are nimic de ascuns. Va reveni în timpul cel mai apropiat. De ce nu ar reveni? Este liderul partidului, liderul unei echipe… Dumnealui își va motiva absențele din Parlament. Nimeni nu are voie să te sancționeze pentru absența de la ședințele Parlamentului. E vorba de sancțiuni financiare”, a conchis Andrian Candu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md